Tuesday, March 5, 2013

Motivasi Untuk Diri Sendiri

Posted by Acheeq @ 9:19 AM
Berlegar dalam kepala ni apa nak buat untuk nak bagi takut kat diri sendiri dan nak bagi displin pada diri untuk minum SHAKE sahaja sementara belum capai berat yang ideal.....berpusing kiri berpusing kanan terkenang macam-macam peristiwa yang mana pernah tengok sendiri suami kena Heart Attack, yang mana tengok saudara mara En. Suami yang kena penyakit kencing manis kena potong kaki, yang mana teringat kat arwah kak ipar yang kena penyakit darah tinggi meninggal suddenly....

Errrr ngeri giler.....tu lom kira kawan yang kena kanser lagi...memang kena jaga kesihatan, padahal dulu dah pernah sakit lutut dan dah pernah kena operate lutut kiri kanan....betapa sedihnya bila hilang nikmat sihat.... so pikir punya pikir conteng punyer conteng akhirdapat idea terus buat dan jadikan wallpaper kat hp bagi hengat...... kalau tak hengat jugak tak tau nak kata apa....

Harapan kali ni berjaya dengan jayanya.......


 hasil kerja tangan yang pertama


hasil kerja tangan yang ke 2 dan buat as wallpaper kat hp
 

Acheeq's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting